Ajankohtaista

    Arktisen talouden tilanne: ladut kunnossa huonosta kelistä huolimatta

    26.4.2016

    Matkailu takoo juuri nyt kovaa tulosta. Arctic SnowHotel Rovaniemen Sinetässä satsasi oikeaan aikaan revontulituotteeseen.

    ”Välttämättömät investoinnit tehdään, mutta muita lykätään. Suomalaisilla on lamatunnelmat päällä, eikä hyviinkään hankkeisiin ja mahdollisuuksiin tartuta.” Näin tiivistää arktisen talouden tunnelmat Lapin kauppakamarin kokenut toimitusjohtaja Timo Rautajoki. Tulossa on kuitenkin myös uusia avauksia.

Lisää

Kuukauden kysymys

Anne Berner, kuva: Sakari Piippo, käyttöoikeudet: VNKKysymme kuukausittain ajankohtaisista EU-asioista päättäjiltä ja asiantuntijoilta. Tällä kertaa Pohjoismainen yhteistyöministeri Anne Berner vastaa kysymykseen: Onko pohjoismaille hyötyä tiiviimmästä EU-yhteistyöstä?

Perustietoa EU:sta

Interaktiivinen kartta

Etsitkö tietoa EU-maista, euromaista tai vaikkapa siitä miten Euroopan unioni toimii? Tästä osiosta löydät EU-perustietoa.

Opettajille ja opiskelijoille

Etsitkö tiivistettyä EU-tietoa?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esityksistä on hyötyä muillekin kuin opettajille. Kokeilethan myös Eurooppatiedotuksen EU-kuvavisaa!

Kysy EU:sta!

Eurooppatiedotus. Kuva: Vexi Savijoki

kirjekuorieurooppatiedotus@formin.fi
Vastaamme ja tarvittaessa ohjaamme oikealle tiedonlähteelle kolmen arkipäivän kuluessa.Pakolliset tiedot on merkitty *:llä.


1) Viesti *


2) Sähköpostiosoite *Uusin julkaisu

EU lyhyesti_Eurooppatiedotus

EU lyhyesti

EU lyhyesti on julkaisu, jonka avulla EU:n perusasiat on helppo ottaa haltuun. Se on suunniteltu ennen kaikkea oppitunneilla käytettäväksi, mutta sopii kaikille, jotka haluavat päivittää EU-perustietonsa.

Kaikki julkaisut

Tapahtumat

Tapahtuma

Tulevia Eurooppatiedotuksen ja eri kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedotustuella toteutettavia tilaisuuksia

9.5. Helsinki: Eurooppa-päivä

21.5. Kuopio: Mahdollisuuksien tori

Kaikki tapahtumat

Ulkoministeriön verkkosivut  EU-edustuston verkkosivu