Ajankohtaista

    EU:n rekrytointikilpailut ovat käynnissä – hae kansainväliselle uralle

    24.5.2016

    Kuva: European Union 2014 / European Parliament

    Etsitkö monipuolisia ja kansainvälisiä työtehtäviä? Kiinnostaako työskentely EU:ssa? EU-toimielimet rekrytoivat vakituista henkilökuntaa niin sanottujen avoimien kilpailujen kautta. Parhaillaan on käynnissä virkamieskilpailu hallintovirkamiehille kahteen eri palkkaluokkaan (AD5 ja AD7). Hakuaika päättyy 14. kesäkuuta kello 12.00 Brysselin aikaa.

Lisää

Kuukauden kysymys

Anne Berner, kuva: Sakari Piippo, käyttöoikeudet: VNKKysymme kuukausittain ajankohtaisista EU-asioista päättäjiltä ja asiantuntijoilta. Tällä kertaa Pohjoismainen yhteistyöministeri Anne Berner vastaa kysymykseen: Onko pohjoismaille hyötyä tiiviimmästä EU-yhteistyöstä?

Perustietoa EU:sta

Interaktiivinen kartta

Etsitkö tietoa EU-maista, euromaista tai vaikkapa siitä miten Euroopan unioni toimii? Tästä osiosta löydät EU-perustietoa.

Opettajille ja opiskelijoille

Etsitkö tiivistettyä EU-tietoa?

Eurooppatiedotuksen PowerPoint-esityksistä on hyötyä muillekin kuin opettajille. Kokeilethan myös Eurooppatiedotuksen EU-kuvavisaa!

Kysy EU:sta!

Eurooppatiedotus. Kuva: Vexi Savijoki

kirjekuorieurooppatiedotus@formin.fi
Vastaamme ja tarvittaessa ohjaamme oikealle tiedonlähteelle kolmen arkipäivän kuluessa.Pakolliset tiedot on merkitty *:llä.


1) Viesti *


2) Sähköpostiosoite *Uusin julkaisu

EU lyhyesti_Eurooppatiedotus

EU lyhyesti

EU lyhyesti on julkaisu, jonka avulla EU:n perusasiat on helppo ottaa haltuun. Se on suunniteltu ennen kaikkea oppitunneilla käytettäväksi, mutta sopii kaikille, jotka haluavat päivittää EU-perustietonsa.

Kaikki julkaisut

Tapahtumat

Tapahtuma

Tulevia Eurooppatiedotuksen ja eri kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedotustuella toteutettavia tilaisuuksia

13.7. Pori: Ulkoministeriö mukana SuomiAreenassa

Kaikki tapahtumat

Ulkoministeriön verkkosivut  EU-edustuston verkkosivu